Novadim progress

Produs nou

    Insecticid organofosforic sistemic destinat combaterii insectelor daunatoare din pomicultura, cereale, legume, vita de vie, etc.

60,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: Xn (nociv); N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 400 g/l dimetoat

Conditionare: concentrat emulsionabil

    Caracteristici: insecticid organofosforic sistemic destinat combaterii insectelor daunatoare din pomicultura, cereale, legume, vita de vie, etc. Asigura o protectie eficace impotriva insectelor cu aparat bucal de rupt si masticat cat si a celor care inteapa tesuturile si sug seva. Produsul prezinta si efect acaricid. Datorita mirosului, produsul are efect repelent asupra gargaritei florilor la mar. Mod de utilizare: se poate combina cu piretroizi de sinteza pentru marirea rapiditatii de actiune.

    Este omologat pentru:

  • mar - viermele merelor (Cydia pomonella) - 0,075%, afide (Aphis spp.) - 0,075 – 0,1%,paianjenul rosu (Panonichus ulmi) - 0,07% (1l/ha);
  • prun - paduchele cenusiu (Hyalopterus pruni) - 0,075 – 0,1%; cires - musca cireselor (Rhagoletis cerasi) - 0,075 %;
  • rapita - gandacul armiu (Meligethes aeneus) - 1,5 l/ha;
  • lucerna - complex daunatori - 1,5 l/ha; grau - plosnita cerealelor (Eurygaster integriceps) - 3 l/ha;
  • tomate - omida fructelor (Helicoverpa armigera) - 0,2%;
  • ceapa - tripsul tutunului (Thrips tabaci) - 1.5 l/ha;
  • varza - buha verzei (Mamestra brassicae) - 1,5 l/ha;
  • vita de vie - paianjenul comun (Tetranichus urticae) - 0,8-1,0 l/ha;
  • arbori izolati si de aliniamente - omida stejarului (Lymantria dispar), omida dudului (Hyphantria cunea) - 0,1%;
  • pajisti - Loxostege sticticalis - 3,0 l/ha.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Novadim progress

Novadim progress

    Insecticid organofosforic sistemic destinat combaterii insectelor daunatoare din pomicultura, cereale, legume, vita de vie, etc.

Produse Asemanatoare

810,00 lei

    Actara este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi.

135,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

440,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

225,00 lei

 Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor.

370,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

500,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

75,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

17,00 lei

      Produs de sinteza cu un spectru larg de combatere a daunatorilor din agricultura, atat a adultilor cat si a larvelor, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor prin contact si prin ingestie. efectul sau este de soc dar si repelent, insectele evitand culturile tratate.

145,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

405,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

225,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

60,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

23,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi