Reldan 22EC

Produs nou

    Insecticid cu spectru larg de combatere, actionând prin contact, ingestie si vapori în culturile de pomi fructiferi, legume, vita de vie precum si daunatorii de depozit.

65,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: Xi (iritant), N (periculos pentru mediu) GHS07, GHS08, GHS09 / Cuvant de avertizare: PERICOL

Substanta activa: 225 g/l clorpirifos metil

Formulare: concentrat emulsionabil

         Caracteristici: Insecticid cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori. Eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, mustar precum si a celor din spatiile de depozitare. Reldan 22 EC este cel mai utilizat insecticid din lume. Reldan 22 EC este foarte eficient ca tratament preventiv (la eclozarea oualor) si curativ (larve de 3-7 zile). Tratamentul preventiv limiteaza riscurile atacului de Botrytis. Este necesar sa se faca tratamente pentru fiecare generatie in parte, in functie de avertismente.

         Mod de utilizare: Insecticidul este omologat pentru urmatoarele culturi si doze:

  • mar - Cydia pomonella, Phyllonorichter blancardella, - 2-2.2 l/ha;
  • vita de vie - Lobesia botrana; cereale depozitate: Sitophyllus si Rhizoptera;
  • rapita si mustar - Meligethes - 2.0 l/ha. Se aplica pe semintele de cereale destinate consumului sau insamantarii in doza de 22,5 ml/t, dilutia facandu-se in 0,75-1,5 l apa pentru 1000 kg cereale boabe. Utilizarea repetatata a produselor cu acelasi mod de actiune poate conduce la aparitia fenomenului de rezistenta. Pentru a reduce riscul aparitie rezistentei, se recomanda alternanarea produselor cu moduri diferite de actiune. Poate fi folosit cu orice echipament de stropire cu volum mare sau mediu, cat si cu volum redus de minimum 50 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit variaza in functie de cultura la care se aplica tratamentul si de stadiul de dezvoltare al culturii.

        Ultimul moment al aplicarii: - mar, vita de vie: inaintea coacerii (BBCH 81) - rapita si mustar: inainte de inflorit (BBCH 59) In cazul folosirii reldan 22 EC la produse agricole depozitate, intervalul minim de depozitare este de 90 de zile pentru a respecta limita maxima de reziduuri de 3 mg/kg existenta la nivel european.

      Recomandari: A se evita aplicarea produsului ziua, la temperaturi ridicate, cand albinele sunt deosebit de active. Nu aplicati Reldan 22 EC pe parcursul infloritului. Reldan 22 EC poate fi combinat cu alte pesticide, respectand recomandarile de pe etichetele produselor. Inainte de aplicarea produsului in amestecuri, se consulta tabelele de compatibilitate si se efectueaza un test de compatibilitate.

Produse Asemanatoare

810,00 lei

    Actara este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi.

135,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

440,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

225,00 lei

 Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor.

370,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

495,83 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

75,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

17,00 lei

      Produs de sinteza cu un spectru larg de combatere a daunatorilor din agricultura, atat a adultilor cat si a larvelor, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor prin contact si prin ingestie. efectul sau este de soc dar si repelent, insectele evitand culturile tratate.

145,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

405,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

225,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

60,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

23,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi

50,00 lei

    Insecticid organofosforic sistemic destinat combaterii insectelor daunatoare din pomicultura, cereale, legume, vita de vie, etc.

170,00 lei