Kohinor

Produs nou

170,00 lei TVA inclus

MOD DE ACTIUNE

       KOHINOR 200 SL este un insecticid din grupa neonicotinoizilor cu actiune de lunga durata in plante. Produsul se absoarbe in tesuturile plantei in circa o ora de la tratament si se transloca ascendent spre varfurile de crestere, actionand prin contact si mai ales prin ingestie asupra daunatorilor cu aparat bucal de supt sau de ros (afide, coleoptere, tripsi etc.). Substanta activa imidacloprid provoaca in organismul insectelor tinta perturbarea ireversibila a functiilor vitale prin intreruperea activitatii sistemului nervos. Modul de actiune foarte complex si diferit de al altor grupe de substante confera produsului KOHINOR 200 SL un spectru larg de actiune si o eficacitate remarcabila mai ales asupra daunatorilor rezistenti la insecticidele conventionale (organofosforice, piretroizi, etc.) si care astfel sunt greu de combatut.

Cultura Agenti de daunare Doza
Castraveti solar Paduchele verde (Cerosipha gossypii) 0,04% (0,4 l/ha)
Tomate solar Musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum) 0,075% (0,75 l/ha)
Cartof Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata), Afide 0,25-0,30 l/ha (în functie de gradul de infestare)
Mar Minierul marmorat (Phyllonorycter spp.) 0,01% (0,15 l/ha in 1500 l apa)
Grau Plosnita graului (Eurygaster integriceps), Viermele rosu al paiului (Haplodiplosis marginata) 0,275 l/ha
Cereale paioase (grau, orz, ovaz) Gandacul balos (Lema melanopa) 0,275 l/ha
Rapita Viespea rapitei (Athalia rosae), Gargarita tulpinilor de rapita (Ceuthorrhynchus napi) 0,275 l/ha
Varza Paduchele cenusiu al verzei (Brevicoryne brassicae) 0,3 l/ha
Ardei gras din camp Paduchele verde (Myzus persicae) 0,5 l/ha
Vinete din camp Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata) 0,75 l/ha
Tomate si castraveti solarii Trips (Thrips tabaci) 0,75 l/ha
Tomate in sere si solarii Molia miniera a frunzelor (Tuta absoluta) 1,0 l/ha

Produse Asemanatoare

810,00 lei

    Actara este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi.

135,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

440,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

225,00 lei

 Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor.

370,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

495,83 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

75,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

17,00 lei

      Produs de sinteza cu un spectru larg de combatere a daunatorilor din agricultura, atat a adultilor cat si a larvelor, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor prin contact si prin ingestie. efectul sau este de soc dar si repelent, insectele evitand culturile tratate.

145,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

405,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

225,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

60,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

23,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi

50,00 lei

    Insecticid organofosforic sistemic destinat combaterii insectelor daunatoare din pomicultura, cereale, legume, vita de vie, etc.

65,00 lei

    Insecticid cu spectru larg de combatere, actionând prin contact, ingestie si vapori în culturile de pomi fructiferi, legume, vita de vie precum si daunatorii de depozit.